2. Precizează structura construcțiilor incidente din textele următoare, alegânc dintre variantele din casetă: 1. frază; 2. propoziție; 3. cuvânt; 4. grup de cuvinte a. Doamne, stăpână, Doamne! Ce-am văzut eu! Femeia ceea are acum o tipse de aur și o cloșcă de aur, cu puii tot de aur, aşa de frumoși, de-ți fug ochii pe dâns Ion Creangă, Povestea porculu b. Malca - așa era numele nurorii lui jupân Strul - a ieşit afară să-şi vadă hara bagiul. Ion Creangă, Moş Nichifor Cotcar harabagiu - căruţaş c. În lumea mare, fiecare damă-şi hotărăşte o zi pe săptămână (jour fixe), com primeşte, la ceasurile cinci după-amiazi, vizite şi face musafirilor tratație cu ceal I. L. Caragiale, FIVE O'CLOC d.... drept să-ți spun, madam Preotescu, o bună prietină a mea, la care tiu foar te mult - nu sunt în stare să-i refuz nimica - m-a rugat să-ți scriu, că știe că foarte mult la mine și nu mă refuzi niciodată, și ești prieten cu d. profesor Costic lonescu, care ține foarte mult la d-ta şi nu e-n stare să-ți refuze nimic. I. L. Caragiale, Lanțul slăbiciun e.... Zilele trecute - că tocmai mă-ntrebai adineaori dacă nu m-a suprimat şi mine - zilele trecute, mă cheamă directorul nostru şi zice... I. L. Caragiale, Diplomat
VA rog am nevoie de ajutor!
![2 Precizează Structura Construcțiilor Incidente Din Textele Următoare Alegânc Dintre Variantele Din Casetă 1 Frază 2 Propoziție 3 Cuvânt 4 Grup De Cuvinte A Do class=](https://ro-static.z-dn.net/files/d57/676504b1482027aa0761459a1972ce1a.jpg)