RO Study
👤
Andreeacaragea22
Andreeacaragea22
14-11-2022
Limba română
a fost răspuns
Ajutați-mă va rog mult!!!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Exersam Ope Pe Caiet, Organizează Datele Problemei Într-un Tabel precum Cel Alăturat, Apoi Rezolvă Problema. Corina Are O Colecție De 40 De Nasturi Mari Şi Mici
8 Saci Cântăresc 320kg . Cât Cântăresc 5 Saci Cu Făină ?
VA ROG E URGENT DAU 100 PUNCTE 13. Determinaţi Punctul De Coordonate Egale Care Se Află Pe Reprezentarea Graficulul Funcţiei F / \mathbb{R} Mathbb R : A) F(x) =
⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞⃞
Rezolvar 8 Buchete Din Câte 9 Crizanteme Albe Şi 4 Roşii Şi 9 Buchete Din 6. S-au Făcut 7 Buchete Din Câte 8 Trandafiri Roşii Şi 5 Trandafiri Albi Garoafe Galbe
Două Trei Realizări La Nivel Politic Ale Lui Iulio Claudius
Hei Lume!!. Am Nevoie Urgent De Ajutor Cu Exercitiul Asta. Nu Ii Inteleg Logica. E Tema Pt Fratele Meu De Clasa 1. !!!!DAU COROANA!!!! Multumesc Frumos!!(P.s: N
9. Completează Enunțurile Următoare: ▪ Dacă Poezia Lui Lucian Blaga S-ar Numi Acuarelă, M-aș Gândi La Metafora ..... ■ Dacă Poezia Lui Ion Minulescu S-ar Numi S
11. Rezolvați În Mulțimea Numerelor Întregi Ecuațiile: A) 5(2x+3)=7x-21; D) 6(15-x) = 2x + 34; B) 4(3x-2)=8x-28; E) 8-4x=2(14+3x); Vinders Ti C) 3(19-x)=4x-13;
8 Propoziții Cu Sensuri Diferite Ale Verbului A Lua Va Rog Repede Dau Coroana