RO Study
👤
Georgi4533
Georgi4533
14-11-2022
Matematică
a fost răspuns
6 x 10 x n este patrat perfect ?.
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.Scrie Toate Numerele De Trei Cifre Distincte Ce Se Pot Forma Utilizând Cifrele: A) 2, 4, 6; B) 4, 0, 8. Pls Repede
Ma Poate Ajuta Cineva Repede?va Rog Da 30 De Puncte
Știu Că Acest Site Este Despre Școală Etc. Dar Am Nevoie De Ajutor Am O Pereche De Papagali Nimfă Și Deja Au Doua Oua. Din Câte Am Citit Vor Face Între 5-7 Oua.
Ma Poate Ajuta Cineva Cu Aceasta Problema, Va Rog? O Proba De Fenol Cu Masa De 1,88 G Se Trateaza Cu Anhidrida Acetica, Cu Densitatea= 1,08 G/cm^3. Stiind Ca Se
Aflați Măsurile A Două Unghiuri Suplimentare Știind Că Primul Este 1 Supra 4 Din Celălalt.Este Urgent, Vă Rog!!!
Dacă Elevii Unei Clase S-ar Aşeza Câte Doi În Bancă Ar Rămâne 2 Bănci Libere, Iar Dacă S-ar Aşeza Câte Trei În Bancă, Un Elev Ar Sta Singur În Bancă Şi Ar Rămân
Intr-un Triunghi ABC, Dreptunghic In B, Cu Unghiul C =30 Grade, Se Duce Bisectoarea Exterioara AD A Unghiuluo A, D Apartine BC, Si BE || AD Eapartine [AC]. Demo
10 Tractoare Ara O Suprafata In 15 Zile. Aflati In Cate Zile Ara Aveasi Suprafata 15 Tractoare RAPID
7. Formulează Câte O Propoziție În Care Cuvântul Mare Să Fie, Pe Rând: A) Substantiv; B) Adjectiv.
Calculează Densitatea Rășinii De Brad Exprimată În Kilograme Pe Metru Cub Dacă Bila De Rășină Are 24 De G Și 0,0 30 Dm Cubi