RO Study
👤
Leolucalego2
Leolucalego2
14-11-2022
Fizică
a fost răspuns
Va rog ajutor urgent!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mihai Ajunge Acasa De La Scoalanla Ora 14 Si 30 De Min. Se Uita La Televizor De La 14 Si 45 De Min Pana La 16 Si 10 , Apoi Isi Face Temele Timp De Doua Ore , Se
DOUA PATRATE CU LATURA DE 10 CM SE SUPRAPUN , FORMAND UN DREPTUNGHI CU LATIMEA DE 10 CM SI LUNGIMEA DE 17 CM . AFLATI ARIA SUPRAFETEI COMUNE A CELOR DOUA PATRAT
Dintre 9 Menede De Aceeasi Valoare Una Este Confectionata Din Alt Material Si Este Mai Usoara.Aflati Moneda Mai Usoara Cu Ajutorul Unei Balante Fara Etaloane E
Prin Cate Tari Trece Dunarea
Vreau Si Eu O Compunere Cu Titilu Viitorul Meu , Si Vreau Sa Se Vorbeasaca Cum Va Arata Viitorul Meu -Detali -Imi Place Gimnastica -Vreau Sa Devin Avocata Apoi
1. [tex]| \frac{2x+7}{3} | \leq 1[/tex] , X∈{...}2. -1 [tex] \leq \frac{2x+5}{3} \ \textless \ 3[/tex] , X ={ ...}
Fie Cercurile C1(O1,10cm) Si C2(O2,5cm).Determinati Lungimea Tangentei Comune Exterioare In Cazurile: O1O2=13cm O1O2=20cm
Un Teren In Forma De Dreptungi Are Latimea Egala Cu 20m Iar Lungimea De Doua Ori Mai Mare Decat Latimea. Lungimea Unui Gard Care Imprejmuieste Terenul Are..
Intr-o Si Intr-un Sac Erau,lsa Un Loc,48kg Cartofi.cantitatea De Cartofi Din Sac Era De 7 Ori Mai Mare Decat Cea Din Punga.cate Kg De Cartofi Erau In Sac
Indicaţi Un Factor Care Ar Putea Influenţa Valoarea Capacităţii Pulmonare (totale).