RO Study
👤
Tothh33
Tothh33
13-11-2022
Matematică
a fost răspuns
DAU COROANA Va rog e urgent❗️❤ :(
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Ajutati.ma Am Nevoie Mare De Ajutor. Plzz La Problema. " Fainos" Este Caracteristic Stabilita : a) Sonor B) Tactil C) Olfactiv. Va Roggggggggggggggggggg
Se Dau 3 Nr.a,b,c.Cunoscând Ca B. Este Mai Mic Decât A Cu 348 Iar C Este Mai Mare Decât A Cu 235 Care Este Diferență Dintre Cel Mai Mare Nr.si Cel Mai Mic N
Propozitii In Care Cuvantul Bate Sa Formeze Expresii ;a Bate Toba, A Bate Drumul, A Bate La Cap, A-si Bate Joc, A Bate Gongul, A Bate Palma, A Bate Pasul P
Al+O2= Zn+O2= H2+O2= Fe+O2=
CUM SA ARANJEZ CORECT URMAURMATOARELE CUVINTE : MULT LAUDATUL SAU CARACTER ??
Comlpeteaza Enuntul Cu Date Potrivite Pentru A Obtine La Raspuns Numarul 1000. In Fiecare Cutie Sunt Cate___cofraje Cu Cate___oua.Cate Oua Suntin,in Total,in___
Afla A,b,c,d Stiind Ca: a+b+c+d=132 b=a+18 c=2a d= (a+b):2 Sau A+b = 2d Va Rog Eu Sa Ma Ajutati :((
Describe Your Favorit Place Sa Ma Ajute Cineva Va Roooooog
Spunetimi O Propozitie Cu Numeralul In Cazul Acuzativ Si Functia Sintactica De Complement Circumstantial De Timp Cu Valoare Substantivala
Salut! Imi Trebuie Niste Proverbe Potrivite Mesajului Poeziei "Doi Ciini".Adica Niste Proverbe Pe Tema Poeziei "Doi Ciini" De Alexandru Donici. Va Rog!!