RO Study
👤
Ms0211614
Ms0211614
13-11-2022
Limba română
a fost răspuns
rase de caini ciobanesti
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Avem Ca Tema Sa Raspundem La O Ghicitoare: Am Doi Calusei Tineri,sprintenei numai Sa M-arunc Pe Ei.
Imi FACETI Si Mie O Poezie Despre NaturaApropo .. LUNGA!!!FACUTA DE VOI!!!De Vreo 3-4 Strofe!!!
O Gradinita A Cumparat Pentru Grupa Mare Doua Carti De Povesti La Pretul De 17,5 Lei Bucata Si 23 De Caiete. Stiind Ca Suma Totala Care S-a Platit A Fost De 6
Cine Ma Ajuta Si Pe Mine Sa Traduc Urmatorul Text ? Fara Google Translate, Nu Este Bun. "Attendez Un Instant.L'Amerique Latine?Remarquez, La-bas, L'ete C'est L'
Fisa De Analiza Unui Produs, Exceptand Cele Din Cartea De A 6-a. RAPID!!! MULTUMESC!
Identificati Interjectile De Mai Sus Si Aratati Care Sunt Simple Si Care Sunt Compusebazzham-hamcip-cirip sst! Mai Ce Mai Canta Pasarile haide-hai ca Trece Vre
Descrieti Si Voi Invatatorul(invatatoarea) Vostru.Exista Asemanari Intre Aceasta Si Dascalul Ion Creanga?Care Sunt Acestea?
Un Dreptunghi Are Perimetrul 127m Si Latimea Cu 4,8 Mai Mica DecatUn Dreptunghi Are Perimetrul 127m Si Latimea Cu 4,8 Mai Mica Decat Lungimea.Calculati Aria Dre
Imi Ziceti Si Mie Ghicitori cu fenomene Fizice
Alcatuiti Enunturi,in Care Verbele:a Fi,a Parea,a Ramane,a Insemna, A Iesi,a Ajunge Sa Indeplineasca Functia Sintactica De Predicat Verbal.