RO Study
👤
Gabibuzoi12
Gabibuzoi12
13-11-2022
Matematică
a fost răspuns
va rog repede dau coroana
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca In Triunghiul ABC, Cu Masura Unghiului A =90 De Grade, BC=6 Cm Si AC=[tex] 3\sqrt{3} [/tex] ,atunci Aflati Masura Unghiului C.
Va Rog Imi Dati Si Mie Expresiile Frumoase Din Poezia Rodica De Vasile Alecsandri.Dau Coroana
Fie Unghiurile AOB Si BOC Adiacente Astfel Incat M(BOC)= 3 Supra 4 Inmultit Cu M(AOB) , (OM Bisectoarea Unghiului AOB Si (ON Astfel Incat M(MON)=90 Grade.Aflati
Descopera Doua Asemanari Si Doua Deosebiri Intre Minereurile De Fier Si Ninereurile Neferoase .
Sa Se Determine Functia F:R->R, Stiind Ca Graficul Sau Si Graficul Functiei G:R ->R. G(x)= -3x + 3 Sunt Simetrice Fata De Dreapta X=1. Cu Explicatii Va Ro
Va Rog Ajutoor A-139-147=129
Să Se Rezolve În Mulţime Numerelor Reale Ecuaţia : Radical De Ordin 3 Din ( X^2 − X − 3 )= −1.
Stie Cineva Ce Chimicale Contine Setul Cristalele Magice?
Cum Se Rezolva (a,b)=8 Si (a Ori B )=768 .Si Zice Sa Aflu Numerele A Si B .Va Rog Ajutati-ma Fiindca E Important.
Salut, Am Urmatoarea Intrebare: Am Fost La Profil Matematica-informatica Si Am Luat Bacul Cu: 7.10 La Matematica, 7.90 La Romana Si 9.75 La Biologie(anatomie) S