RO Study
👤
Maria13424
Maria13424
13-11-2022
Biologie
a fost răspuns
Va rog ajutați-ma!!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Salut! Vreau Rezolvarea Acestei Teme. Vă Rog Mult! “Prezintă Detaliat Două Secvențe (episoade) Care Evidențiază Tema Nuvelei <> De Ioan Slavici.” Ofe
Pentru Că Trebuie Să Mă Credeți De La Început Pe Cuvânt: Deși E Ca Toate Străzile De Pe Pământ, Casele Ei Sunt Ambițioase, Încăpățânate, Curioase, Vesele, Trist
Află Produsul Dintre Toate Numerele Naturale De Trei Cifre Diferite Care Se Pot Forma Cu Cifrele 3 4 Și 5 Și Numărul 8 Ordonează Crescător Aceste Produse ?
De Ce In Propoziția: Casa Mea Este Frumoasă. Mea Este Adjectiv Pronominal Posesiv, Iar In Propoziția Casa Alor Mei Este Frumoasă. Alor Mei Este Pronume Posesiv?
Calculează Șaișnouă - 37 Egal Pătrățele Ori Nouă Egal Pătrățele Goale Egal Semnul Întrebării
Stabiliți Valoarea De Adevăr A Propozițiilor:
Nu-i Place Integrează, În Enunţuri Scrise, Formele De Conjunctiv, Prezent Şi Perfect, Persoana A III-a, Numărul Singular Ale Următoarelor Verbe: A Așeza, A Bănu
Trasează Axa Timpului Scrie Simbolurile Enunțurilor Date, În Ordinea Derulării Întâmplărilor
BUNĂ VA ROG AJUTAȚI-MĂ AM NEVOIE DE ELE FĂCUTE PÂNĂ MÂINE VĂ ROG VĂ DAU 50 DE PUNCTE!!!
Dovedește Că Ești Super-inteligent Ajutândumă La Această Întrebare Pas Cu Pas Pls I Need Help