RO Study
👤
Ac578208
Ac578208
13-11-2022
Matematică
a fost răspuns
ex 19 va rog !!!!!!!!!!!!!!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sonia Are 7 Enciclopedii Şi 28 Cărți Cu Poveşti. Formulează O Întrebare Astfel Încât Problema Să Se Rezolve: A) Printr-o Adunare; B) Printr-o Scădere; C) Printr
2. Premisa Majora Este Particular Negativă; 3. Premisa Minoră Este Particular Negativă; 4.* Premisa Majoră Este Particular Afirmativă, Termenul Major Este Logic
7. Prezintă, În Minimum 30 De Cuvinte, Un Element De Conținut Comun Celor Două Texte Date, Valorificând Câte o Secvenţă Relevantă Din Fiecare Text. (TEXTELE SU
. Aflați A (b+c), Ştiind Că A B = 1 000 Şi A C = 1 023.
Planul Clasei Mele De Desenat Vă Rog E Foarte Urgent
2 Ecoute Et Complète. Je Suis Née En Je Suis Né En
Se Consideră Un Cub. Calculați D, At Și V În Următoarele Cazuri: A) La = 3 Cm; B) La = 4 Cm
Transcrie Propozițiile Subordonate Din Fraza Următoare, Precizând Felul Acestora: „Am Muncit Așa Până Seara Târziu, Până Ce Am Găsit Un Loc Prielnic Între Sălc
Citeşte Cu Atenție Textul Propus Şi Realizează Urm Rele Sarcini: "De Treci Codri De Aramă, De Departe Vezi Albind S-auzi Mándra Glǎsuire A Pădurii De Argint. Ac
2. Premisa Majora Este Particular Negativă; 3. Premisa Minoră Este Particular Negativă; 4.* Premisa Majoră Este Particular Afirmativă, Termenul Major Este Logic