RO Study
👤
Thea1452
Thea1452
13-11-2022
Limba română
a fost răspuns
Ce atitudine are gâsca față de Wilbur?
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuieste Propozitii In Care Verbul A Fi Sa Fie Pe Rand Predicat Verbal Si Predicat Nominal
Buna! Am Si Eu Nevoie De Ajutor La Exercițiul Asta: Mulțumesc Anticipat! Dau Coroana!
1.) Formează Femininul Utmătoarelor Substantive: Şofer,filolog,bunic,actor,pedagog,muzicolog,magician,gropar,arheolog,patriot.
Fie ABCD Un Dreptunghi Cu M (ACB)= 60 Grade .Daca BM_|_ AC Si DN_|_AC Atunci :a) Aflați Lungimea Segmentului AC B) Arătați Ca DNBM Este Paralelogram
Un Elev Cu Masa 60 De Kg Se Afla Intr Un Lift Care Urca Avand Acceleratia A=1,5 M/s^2.Forta Cu Care Elevul Apasa Pe Podeaua Liftului Este? (g=10 M/s^2)
Un Elev Cu Masa 60 De Kg Se Afla Intr Un Lift Care Urca Avand Acceleratia A=1,5 M/s^2.Forta Cu Care Elevul Apasa Pe Podeaua Liftului Este? (g=10 M/s^2)
Un Text Compus De Voi Despre Ori Ce Vreti Voi Doar Sa Fie Rapid Acum Va Rog Dau Coroana Cine Raspunde Acum Dau Stelute
AJUTOR! Punctul De Atractie Al Muzeului De Istorie Naturala Este Balena Albastra, Din Zona Albastra, O Macheta Masurand 28 De Metri, Alaturi De Un Schelet Real
In Privirea Ei E Un Nu Stiu Ce Si Un Nu Stiu Cum.Ce Functie Sintactica Au Cuvintele :un Nu Stiu Ce Si Un Nu Stiu Cum ?
Nici CÂND Eram Eu Elevă Cititul De ACASĂ Nu Se Potrivea Cu Cel Din Târg,era Paralel Cu Ce Ni Se Cerea La Școală,iar Spre SFÂRȘITUL Adolescenței,chiar Împotriva