RO Study
👤
Mateibleoju
Mateibleoju
10-11-2022
Matematică
a fost răspuns
Dau coroana si 50 puncte!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aflati Un Numar Stiind Ca Daca La Dublul Sau adunam 7,iar rezultatul astfel Obtinut Il Inmultim Cu 3 Obtinem 39.
Precizeaza Functia Sintactica A Participilor Din Enunturile :Cartea Citita A Fost Interesanta .Copilul Este Grabit
O Compunere Gramaticala Cu 5 Pronume Personale Accentuate Si 5 Pronume Neaccentuate Va Rog Repede
Explicati expresiile podul De gheata,tacerea tainica, lumina cenusie pustiu de zapada izvorand Din intuneric Stelele ale satului In propoz
Alegeti Forma Corecta:a) Negustorul A Masurat Patru (coti / Coate) De Panza Albastra.b) (curenti / Curente) De Aer Cald Se Simteau In Toate Incaperile.
Am Nevoie De Niste Sfaturi Pentru O Compunere Cu Titlul Cum Mi-am Petrecut Sarbatorile De Iarna
Ce Parte De Vorbire Este Cuvantul I In Comunicarile Urm.I-a Intalnit La TeatruElena I-a Imprumutat O Carte De Povesti.Drumu-i Mai Scurt Pe Aici.Ioana-i Acasa
Conjugarea Vb Simtise
Explicati Ce Este Gresit In Urmatoarele Enunturi:-Isi Supraapreciaza Meritele Lui.-Si-a Irosit Zadarnic Timpu-I Pretios.-Iti Cureti Hainele Tale Murdare.
91-(c+3x9)=6x8cum Se Rezolva?