RO Study
👤
Saheb
Saheb
10-11-2022
Matematică
a fost răspuns
Am si eu nevoie de ajutor la ex 22
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrieti Un Program Care Sa Citeasca De La Tastatura Un Numar Natural N Cu Maximum 9 Cifre Si Care Sa Afiseze Cifrele Distincte Ale Numarului. Exemplu: Pentru N=
Care Este Monotonia Unei Functii Cu Doua Ramuri? Poate Sa Fie Si Crescatoare Si Descrescatoare?
Vaaaa Rog Vreau Exercitile Unele Sub Altele . Ex.15
In Trapezul ABCD (AB||DC) Notam Cu E Mijlocul Laturii BC. Stiind Ca AB=3DC SI Aria Triunghiului ABE=27CM Patrati, Determinati Aria Trapezului.
Rapunzel Se Află Într-un Turn Înalt De N Metri. Flynn Dorește Să Urce La Ea Și Parcurge M1 Metri De La Răsărit Până La Asfințit, Apoi, De La Asfințit Până La Mi
O Foaie De Hîrtie Are Lungimea De192mm,iar Lățimea De 84mm.Printr-o Singură Tăietură, De-a Lungul Unei Drepte, Sofia Taie Foaia În Două Părți - Una Dintre Ele F
A)ordonati Crescator : Lg[tex] \sqrt{3} [/tex], Lg[tex] \sqrt[3]{4} } [/tex], Lg[tex] \sqrt[4]{5} } [/tex] b)Calculati In Functie De A=[tex] Log _{2}3 } } [/t
Calculati Tangenta Unghiului Format De Graficul Lui F Si Axa 0x Unde F:R f(x)=-5x+10
Muntii Ural: Pozitia Geografica;Unitatile De Relief Invecinate;Altitudinea Teritoriului ; Riurilr;Substantele Minerale Utile.
Va Rog Sa Ma Ajutați! Mulțumesc.