RO Study
👤
Cibotarinicoleta2
Cibotarinicoleta2
10-11-2022
Matematică
a fost răspuns
ajutor îmi trebu urgent!!!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuiti 3 propozitii Cu: A). Testicule, Canale, Glande Anexe ,penis: B). Ovare, Trompe, Uter ,vagin; C). Fecundatie, Celula-ou , Trompa. va Rog Mult......:)
O Bobina Formata Din N=200 Spire Circulara Fiecare De Arie S=10 Cm Patrati Si De Rezistenta Electrica R=0,01 Ohm Se Afla Intr-un Camp Magnetic Uniform Paralel C
Se Considera Trei Numere A,b Si C. Daca Media Aritmetica A Numerelor A Si B Este Egala Cu 1,4 , Media Aritmetica A Numerelor B Si C Este Egala Cu 2 , Iar Media
Din Freamat De Codru -fragment- cl.4-a Analizati: * Predicatul Verbalsi Subiectul Din Versul " Apa Suna Somnoroasa ", *un Atribut Si Un Complement Din A Doua
Propozitie Cu :Apozitie , Complement Direct Exprimat Prin Pronume Demonstrativ De Diferentiere
Suma A Trei Numere Este 180. Suma Primelor Doua Numere Este Egala Cu 90, Iar Suma Ultimelor Doua numere Este 160 . Care Sunt Cele Doua Numere
Transforma In Vorbire Indirecta Replica ce-i Apartine Naratorului Personaj : " Norocul Meu , Gandesc Eu , Sa Traiesc Bine !... Lua-te-ar Dracul De Javra ! ".
Explica Utilizarea Ultimilor Doua Virgule. Si-ndata L-am Recunoscut Ca Este El, Pritenul Copliariei,mult
Turnul Chindiei-rezumat(locul Unde Este Situate?,in Ce An A Fost Construit Si De Ce A Fost Construit?)
Maria Are De 7 Ori Mai Putin Varsta Tatalui , Peste 5 Ani Are De 4 Ori Mai Putin Varsta Tatalui . Ce Varste Au Maria Si Tatal Sau ?