RO Study
👤
Deliabumbaru63
Deliabumbaru63
10-11-2022
Arte
a fost răspuns
despre pictură mărțișor de Igor vieru
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Un Text De 100 120 De Cuvinte În Care Să Îți Imaginezi Dialogul Purtat De Cele Două Personaje Ale Fragmentului Extras Din Fabula Capra Și Păstorii De Esop
Vă Rog!!!Ajutati -mă!!
Look At The Pictures And Fill In IS/ISN'T, RE/AREN'T And HE, SHE, IT, THEY. Then, Ask And Answer The Questions, In Pairs. Tom And Jack..... Football
Pășea Apăsat Pe Iarba Plină De Rouă.Citește În Liniște, Nu Te Deranjez!A Intrat În Încăpere Fără A Saluta.Visul Omenirii Este Să Transforme Complet Planeta Roși
Spre Joc. Ajut-o Pe Albinuța Mia Să Descopere Traseul Florile Ei Preferate, Colorând Literele În Ordine Alfabetic AAABCDEFH B A C S G H C 5 D EL H 700 0 N FO S
8, Complete Mike's Diary With The Words From The Box. I Am At My Grandparents' My Cousins And I Like The Built It For Us. You Can See Beautiful. In The Morning,
Un Teren În Formă De Dreptunghi Are Laturile Alăturate De 120 M Respectiv De 55 M Află De Câți Metri De Gard Viu Este Nevoie Pentru A Înconjura Terenul Calculea
Rezumatul Textului Barabumbosaur De Cezar Petrescu
Transformă În K: 10° Fahrenheit, 150° Fahrenheit, 27° C, 173°C.Îmi Trebuie Urgent VA ROOG!!!!
La Sfertul Numărului 32, Adaugă Jumătatea Numărului 20.