RO Study
👤
Muncacialina15
Muncacialina15
10-11-2022
Limba română
a fost răspuns
Va rog ajutați-mă ‼️‼️
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
40,25 Dm² + 0,00254 Dam² - 0,1065 M² = ? Dm²
1,Calculati Ultima Cifra A Nr 7^2005 2.Aratati Ca Nr:n=100+2·(1+2+3+...+99)este Patrat Perfect. Rezolvare!!!!
Precizeaza Care Este Timpul Verbelor Subliniate In Fragment: a Venit petrecea Nu Vorbi De La: Era Invitata Si Verisoara Elis Si Mare Minune A VENIT. Imperatoru
Cine A Facut "caietul De Creație Si Lectura Clasa A VII-a" De La Editura Gabriel? :)
Noteaza Primele Trei Substantive Din Poezie. Soare Crud In Liliac, Zbor Subtire De Gandac, Glasuri Mici De Randunici, Viorele Si Urzici... Primavara, Din Ce R
Scrie Doua Enunturi Despre Ce Sfaturi Ai Da Celor Care Sunt Prea Increzatori In Persoane Necunoscute
1) Determinați Cel Mai Mic Număr Natural Care Împărțit Pe Rând La 24,48 Și 40 Dă De Fiecare Dată Restul 17 Și Cături Nenule. 2)Numerele 127,53,76 Împărțite La A
Ma Puteti Ajuta ? Va Rog Sa-mi Spuneti Cateva Responsabilitati Pe Care Omul Le Are Fata De Munte Si Vietuitoarele Lui ( Plante Si Animale)
1) Suma A Trei Nr E 170.diferenta Dintre Primul Si Al Doilea E 50 Iar Diferenta Dintre Al Doilea Si Al Treilea E 30,aflati Numerele 2) In Doua Vase Sunt 149 L
Alcatuieste Propoziti Simple Folosind Cuvintele : Florile, Am Aflat, Robert ,au Cantat, Mama ,desenam