5. Se dau contextele de mai jos. Înlocuiește verbul polisemantic cu sensuri pe care le actua a) Am schimbat piesa maşinii. Nu stătea bine cartea; i-am schimbat locul. De când a devenit doctor, s-a schimbat. M-am schimbat de cămașă. b) Am scos cartea din bibliotecă. Am scos de la el toate informațiile. Mi-am scos haina pentru că era cald. Am scos bani, nu glumă! Am scos peștele din undiţă. L-am scos din starea de melancolie. Am scos o carte. c) Nu-mi serveşte la nimic acea carte. Pentru a-şi atinge scopul s-a servit de mijloace neoneste. M-a rugat ceva şi l-am servit cu plăcere. I-am servit o cafea. În al doilea set serveşte colegul meu. d) În urma regimului, a slăbit. Din cauza abuzului de cafea are inima slăbită. Vântul a slăbit din intensitate. Din cauza distanței, legătura cu ca a slăbit. Nu-l mai slabea cu întrebările. Deoarece avea un copil neastâmpărat, mama nu-l slăbea din ochi. e) Ceasul a stat. Mașina a stat pentru că nu mai avea benzină. A stat mai mult timp la mama. Stau cu părinții.