RO Study
👤
Maria7153
Maria7153
10-11-2022
Engleza
a fost răspuns
AM NEVOIE DE AJUTOR CÂT MAI REPEDE POSIBIL
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am O Compunere Cu Tema ''we Can Make A Difference'' Dar Nu Am Nicio Idee. Ajutati-ma
Care Sunt Adverbele De Loc De Timp Si De Mod In Aceasta Propozitie:asa Era Mama In Vremea Copilariei Mele,plina De Minunatii,pe Cit Imi Aduc Aminte,si-mi Aduc B
Da Exemple De Propozitii In Care Apar Adverbele Si Grupurile Omofone Corespunzatoare:a) Numai\ Nu Mai b) Demult\ De Multc) Odata\o Datad) Altadata\ Alta Data Va
1}un Bucatar Harnic vrea sa Puna Intr-un Vas Cilindric Cu Aria Bazei 20 Cm Patrati Si Inaltimea Egala Cu 5 Dm, Un Volum De Apa Egal Cu 1,5 Lva Putea Face Acest
Mama E Cu 20 Mai In Varsta Decat Fiica Iar Peste 3 Ani Varsta Mamei Va Fi De 3 Ori Mai Mare Decat Varsta Fiicei .Aflati Varstele Lor Actuale
Nimeni Nu Imi Datoreaza Nimic....Cuvintele Sa Fie Analizate La valoare Morfologica Si Fuctii Sintactice!!!! Va Roggggg!!!!
Fie (AA') Inaltimea Unui Triunghi ABC. Calculati Aria Triunghiului, Stiind Ca BC Si AA' Sunt Direct Proportionale Cu Numerele 3 Si 5 Si AA' = BC + 4cm
Cum Calculez Perimetrul Uniu Triunghi Isoscel Cu Aria De 18 Cm La Patrat
As Vrea Si Eu O Argumentare A Sintagmei:sa Fii Curajos Inseamna Sa Iti Fie Frica,dar Totusi Sa Mergi Inainte.
Imi Trebuie Urgent Rezumatul Fabulei Doi Cîini De Alexandru Donici !!!