RO Study
👤
Popanicolas711
Popanicolas711
10-11-2022
Matematică
a fost răspuns
(197856- 49095)- a = 68409
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Poate Cnv Sa-mi Explice Functiile Cos,sin,tg Si Ctg?
Psalmii Sunt Creatii Ale Regelui Solomon, Cel Mai Intelept Dintre Regii Evreilor ?? Va Rog, Am Nevoie!!... P.S: Stiu Ca Nu Am Pus Materia Corect, Dar Nu Am Reli
Comenteaza In Maximum Cinci Randuri Semnificatia Enumeratiei: "Ascult,privesc,respir Cu Lacomie" Din Poezia "Reinviere" De Alexandru Vlahuta
Va Rog Sa Ma Ajutati Ca Nu Am Inteles Nimic!! Efectuati Urmatoarele Calcule Stiind Ca: X=2,y=3,z=4,t=0. Altul(din Acelasi Ex.): (x=1)+(x+4)+(x+)-(x-0)=? VA ROS
La O Impartire A Doua numere Naturale, Suma Dintre Cat, Impartitor Si Rest Este 114. Stiind Ca Diferenta Dintre Cat Si Impartitor Este 55, Iar Impartitorul Est
Toate Numerele De Forma 5ab Care Au Suma Cifrelor 8
Ma Putet Ajuta Cu O Idee ? Cum As Putea Incepe ?Alcatuiti Textul Unei Invitatii Adresate Primarului Localitatii Unde Domiciliati , De A Participa La Sarbatorire
INTR-O CLASA A-IV-A, 7/8 DIN NR ELEVILOR AU OBTINUT PREMII LA CONCURSURILE SCOLARE. ASTFEL 3/8 AU OBTINUT PREMII LA PROBELE SPORTIVE CU 1/8 MAI PUTIN LA CONCURS
Din 103,5 G De Metal Divalent Rezulta, Prin Oxidare, 111,5 G De Oxid . Sa Se Afle Masa Atomica A Metalului Si Sa Se Identifice Metalul .
Va Rog Sa Ma Ajutati, Nu Prea Ma Descurc Cu Istoria.. :(Lectia: Primul Razboi Mondial....Lumea Le Sfarsitul Sec. Al XIX-lea Intrebari:-Cand Europa Domina Lumea