RO Study
👤
Horia12
Horia12
10-11-2022
Matematică
a fost răspuns
I si J va rogg, de la ex 20
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcătuiți Propoziții In Care Substantivele : Urs , Fanuș , Acuarele ,munți ,ou - Så Aibă Funcție De Complemente .
Lungimile Muchiilor Unui Paralelipiped Dreptunghic Care Pleaca Dintr-un Varf Sunt Egale Cu 5 M, 7 M Si 13 M. Aflati Aria Totala Si Volumul Paralelipipedului.
Bunaa! Va Roog Ajutati=ma Si Pe Mine Ca Sunt In Criza De Timp..vreau Si Eu O Compunere Despre Prietenie In Franceza Dar Sa Nu Fie Copiata Plsss. Cat De Mica Dar
Doua Propozitii Sau Fraze In Care Sa Folosesti Satul Mare Si Cartea Este Alba
...(cine?) Au Legat Snopii. Ei...(ce Au Facut?) Claile Si Crucile. ... (Cine?) Strang Secerile. Mireasma Grâului ... (Ce Face?) Mai Grea Ca Peste Zi.
Va Rog, Am Si Eu Nevoie De O Poezioara Pentru Ultimul Clopotel De Clasa A VIII-a Pentru Doamna De Engleza. Daca Se Poate Sa Fie O Mica Parte Si In Engleza. Mult
Analizati Partile De Propozitie ,, Dascalul Nostru Ne -a Povestit Intamplari Emotionante Din Copilaria Lui ,,
Care Este Probabilitatea Ca La Aruncarea A Doua Zaruri Suma Punctelor Obtinute Sa Fie 4 ? Vreau Rezolvarea Completa A Acestui Exercitiu De Clasa A-VII-a.La Sfar
Imi Spuneti Si Mie Un Cuvant Asemanator Cu Echipa Va Rog Frumos!!!
Teorema Unghiului De 45 De Grade