RO Study
👤
Albertobala11
Albertobala11
09-11-2022
Matematică
a fost răspuns
x=12²⁰⁰+23²⁰¹+³⁰²+45⁴⁰³
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Semnificatia Secventei:nicio Aburire De Vand Nu Misca Maturitatea Lor;pareau Ca Asteapta Ceasul Secerisului Mandre Ca Sunnt Bogatia Terii
Va Rog Sa Ma Ajutati Cu O Compunere Despre O Pasare Fabuloasa
O Compunere Despre Azi Sunt Un Fluture Si Vad
Un Meci De Handbal Incepe La Ora 18.45. La Ce Ora Se Va Termina Meciul (meciul Are 2 Recrize A Cate 30 Minute Si O Pauza De 10 Minute Intre Reprize)?
Intr-o Excursie Au Plecat Doua Autocare Cu Cate 24 De Turisti Fiecare Si 3 Microbuze Cu Cate 12 Turisti Fiecare La Intrarea Intr-un Muzeu Ei Au Format Grupuri D
Bună! Am O Problemă De Rezolvat. Mă Puteți Ajuta? Problema Sună Așa: Un Excursionist Parcurge Un Traseu De 455 Km În 3 Etape. De Fiecare Dată Parcurge De 2 Ori
Anne (not/like) The Film So She (walk) Outside The Cinema.Va Rog Treceti Verbele Din Paranteza La Trecut!P.S:Marchez Cel Mai Bun Raspuns! ;)Scuze Pt Categorie!
Intr-o Cutie Sunt Creioane Colorate Cu Una Din Culorile Albastru, Rosu, Respectivverde. Numarul Creioanelor Albastre Reprezinta 8/15 Din Numarul Celor Rosii, Ia
Vreu Si Eu Trei Parti De Vorbire Care Desi Au Sens Lexical Nu Pot Exprima Functia Sintactica De Subiect
Adevarat Sau Fals?a) 7 X ( A + 5) = 7 x A + 5b) 3 X ( A + B ) = 3 X A + 24c) (a + 1 + B) X 35 = 35 X A + 35 + 35 X B d) ( A + 1 ) X 5 = 5 X A + 1e) (a + 1) X 5