RO Study
👤
Caloianm5
Caloianm5
09-11-2022
Matematică
a fost răspuns
ajutor!! DAU COROANA
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Doua Numerte Este 182.Determinati Cele Doua Nr Stiind Ca Impartind Pe Unul Din Ele La Celalalt Se Obtine Catul 5 Si R :8
Determinați Numărul Natural X Care Verifică Egalitățile:15+(x+2)+21=47
Ce Figuri De Stil Gasim In Fragmentele- Era Odata Un Imparat Puternic Si Mare, Si Avea Pe Langa Palaturile Sale O Gradina Frumoasa,bogata De Flori,si Mestesugit
Cel Mai Mic Nr.natural Care Impartit Pe Rand La 3 Si La 5 Da De Fiecare Data Restul 2 Si Catul Diferit De Zero Este Egal Cu ....
In Triunghiul ABC , AD _l_ BC, D ∈ BC , BC= 12 Cm, AC= 10 Cm Si AD = 5 Cm. Aflati : A) Aria Triunghiului ADCb) Distanta De La B La AC
Rescrie Propozitiile Corectand Greselile : 1. Nici Cand Nu Am Avut O Nota Mai Mica. 2. Nu Conteaza Nicicat De Mult Imi Place Mie Dansul Si Nici Cat De Ieft
Cate Oase Sunt In Corpul Uman?
Într-o Satistică Scrie:„Un Brazilian Consumă 7 Cești De Cafea Solubilă (tip Ness) Pe An. Un Englez Consumă De 36 De Ori Mai Multă Cafea Solubilă Decât Un Brazil
Într-o Satistică Scrie:„Un Brazilian Consumă 7 Cești De Cafea Solubilă (tip Ness) Pe An. Un Englez Consumă De 36 De Ori Mai Multă Cafea Solubilă Decât Un Brazil
Explicaţi În Ce Constă Diferenţa Gramaticală Dintre Formele Subliniate: a) Nu-mi pasă De Nimic. b) Nu-mi amintesc De Nimeni. c) Vreau Să-mi repet De O Sută De O