RO Study
👤
Alex11Pro
Alex11Pro
09-11-2022
Limba română
a fost răspuns
ajutatima va rog frumos
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Produsul A Doua Numere Este Egal Cu 40, Iar Unul Dintre Ele Este 2,5 Ori Mai Mare Decât Celalalt.Determinați Cele Doua Numere. Repedeeeeeeee
Ma Poate Ajuta Cineva Care Sa Imi Spuna Cum Sa Fac In HTML Un Meniu Cu Submeniuri Ca Atunci Cand Ma Plimb Cu Mouse-ul Pe Mienu Sa Se Deschida Submeniurile?Urgen
Buna Sunt Elena , Va Rog Imi Puteti Face ( Nu Copia ) O Poezia Cat Se Poate De Frumoasa Despre Iepuras ( Iepurasul De Pasti ) Si Daca Se Poate Sa Fie Lunguta .
REZOLVARI COMPLETE VA ROG MULT DE TOT DAU CORONIŢĂ. Determina Soluţiile Operatiilor 1) X√2+x√8+x√32=√4+√16+√64 2)√5(x+4)+2√5(x+2)=√15 3)x(2√2-√3)+2x(√3-√2)=6+√
Explica De Ce Tarismul N-a Stimulat Dezvoltarea Productiei Industriale In Basarabia Si In Localitatile Din Stinga Nistrului.
Ma Poate Ajuta Cineva Care Sa Imi Spuna Cum Sa Fac In HTML Un Meniu Cu Submeniuri Ca Atunci Cand Ma Plimb Cu Mouse-ul Pe Mienu Sa Se Deschida Submeniurile?Urgen
Analizati Sintactic Si Morfologic Cuvintele **a Acestor Munti** PS: Analiza Se Face Separat, Adica *a Acestor*,si Dupa *munti* Sau Se Pot Analiza Impreuna?
Buna Am Nevoie De Un Proiect Despre Paste Si Trebuie Sa Decorez Un Cosulet Cum Sa O Fac?
Buna Am Nevoie De Un Proiect Despre Paste Si Trebuie Sa Decorez Un Cosulet Cum Sa O Fac?
Cine Ma Ajuta Si Pe Mine Cu Testul 2,rog Mult Rezolvarile Complete Nu Doar Rezultatul,ca Rezultatele Le Am Si La Sfarsitul Manualului,multumesc Mult