RO Study
👤
Tensy333
Tensy333
09-11-2022
Matematică
a fost răspuns
dau coroana ajutor ajutor pls pls
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
P 6. În Figura Alăturată Este Reprezentat Paralelipipeduldreptunghic ABCDEFGH, Cu BC = 4 Cm ȘiAC = AE = 8 Cm. Punctul M Este Mijloculsegmentului BC.(2p) A) Arat
Litri. Portocale Banane TOTAL 200 € Într-o Zi Un Magazin De Fructe A Vândut 45 Kg De Portocale Şi 10 Kg De Banane. Prețul Portocalelor Este De 20 De Lei Kilogra
2. Un Tren Are Masa Totală (locomotivă + Vagoane) M = 100t Se Deplasează Rectiliniu Uniform. La Un Moment Dat Ultimul Vagon Cu Masa De 10t De Desprinde De Tren
Pentru Școală Au Fost Procurate 15 Cutii De Vopsea Albă Și 30 De Cutii De Vopsea Bej La Același Preț. Cât Costă Vopseaua Albă, Dacă Pentru Vopseaua Bej S-a Achi
Dacă Mama Are 8 Frați, Eu Am 8 Unchi, Sora Mamei Mele Cati Ani Si Frati Are? Daca E Geamanan Cu Mama Si Mama Are 56 De Ani? Dau Mesaj
Cum Se Zice Numarul 10 In Engleza?
5. În Figura Alăturată, ABCD Este Un Trapez Dreptunghic Cu AB || CD, AB > CD, AD LAB Şi AD = 2√3 Cm. BD Este Bisectoarea Unghiului ABC, Iar Măsura Unghiului
Calculați Împărțitorul Și Câtul Unei Împărțiri În Care Deîmpărțitul Este 38 Și Restul Este 3
Ma Puteti Ajuta?.....
Buna Seara Vă Rog Frumos Sa Ma Ajute Cineva La Această Fișa!