RO Study
👤
Gugleadenis
Gugleadenis
09-11-2022
Biologie
a fost răspuns
Vă rog e urgent până maine
Dau coroană
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La Ce Mod Si Timp Sunt Verbele: Ne-ti Taia , Fie-n Voia Ta, Dare-ar Domnul...? ( Cuvintele Subliniate Sunt :ti Taia, Fie, Dare)
Scrie Enunțuri În Care Cuv Următoare Să Aibă Funcție Sintactică De Complement .Precizează Felul Fiecărui Complement. Cuvintele Sunt : Vecinului
Iata Ce Am Primit De La Fratele Meu - Iata / Ce Am Primit De La Fratele Meu . Iata Este Principala ,dar Cea De-a Doua Propozitie Ce Este ??
Rezolvati In RxR Sistemul De Ecuații Prin Metoa Reducerii X2 {2x-3y=-1 {5x+6y=11 Sti Doar Raspunsul {(1;1)}
Var Roog Ajutati-ma Urgent !!! ABCD =dreptunghi AE Perpendicular Pe BD E Apartine (BD) DE=2radical Din 2 EB=4 Radical Din 2 ni Se Cere perimetrul Dreptunghiulu
Identifica Doua Cacacteristici Ale Regimurilor Democratice
Media Aritmetica A Nr 2 Si 8
Un Butoi De 20l Este Golit In Vase De 3l De 4l Și De 5l. Aflati Numarul Natural De Vase De Acelasi Volum Stiind Caa Fiecare Dintre Acestea Este Numar Prim
Hey.voi Ce Credeti Despre Scotia?(opinie Personala Si Ce Cuvant Va Trece Prima Data Prin Minte Cand Auziti De Ea)
Raspundeti La Aceasta Intrebare In Franceza Va Rog : Tu Aimes La Mer Ou La Montagne? Pourquoi?