RO Study
👤
Bossdeboss65
Bossdeboss65
09-11-2022
Matematică
a fost răspuns
punctul a și b........
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rooooogplsssssdauuuu Coroana+ma Abonez La Cel Care Imi Răspunde Urgeeeennnnttttt
Pls Scrieti Mi Rezolvarea La Exercitiul Urmator: (10³ • 10 ⅞) ² : (25²)⁴ = {ii Zece La A Sapte A} 20
8 Și 9 Va Rog Eu Mult
Se Considera Un Triunghi Dreptunghic ABC.Fie Un Punct F Ce Apartine Inaltimii AD Corespunzatoare Ipotenuzei BC.Perpendiculara In F Pe FC Intersecteaza AB In G,i
Fie Funcția F:C-->C,f(z)=13z La Puterea A 2 A - 24z+13b)Scrieți F(z) Sub Forma Unui Produs În Mulțimea Numerelor Complexe
In Figura Alaturata Punctul Este Mijlocul Segmentului AB Și M<MAB Este Unghi Drept. Distanţa De La Punctul M La Dreapta OBeste:A. MAC. MBB. MOD. AO
In Triunghiul Isocel ABC Cu AB Congruent Cu AC Masura Unghiului Dintre Bisectoarea Unghiului B Si Perpendiculara Dusa Din B Pe AC Este Egala Cu 30 De Grade.Afl
A Boat Whose Speed Is 15 Km/hr In Still Water Goes 30 Km Downstream And Comes Back In A Total Of 4 Hours 30 Minutes. The Speed Of The Stream Is ___ Km/hr. Type
În Toate Clasele A IV-a Dintr-o Şcoală Suntînscriși 120 De Elevi, În Clasele A V-a Suntcu 30 Mai Puţini, Iar În Clasele A VI-a Sunto Treime Din Numărul Elevilor
Salut, Am Nevoie Punctul A Execrcitiul 241. Multumesc!!