RO Study
👤
Anonim0o
Anonim0o
09-11-2022
Limba română
a fost răspuns
am nevoie repede va rog
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imaginează-ţi Că Eşti Unul Dintre Personajele Basmului. Povesteşte O Întâmplare Prin Care Ai Trece. Vă Rog Dar Aș Vrea Să Fie Vorba Despre O Fată
Ceastabărăla Muntepe Lângă Joacădeşteptătorlibertimpzilemult Dorităǎmultădistracțieb. Completează Enunțurile Cu Cuvintele Pe Care Le-ai Potrivit!Până La Vacanţă
Bună Seara! As Avea Nevoie De Ajutor!
Scrie Un Text Argumentativ De 12 Rânduri Despre Ce Crezi Tu În A Consuma Fast-food
Analizează Adjectivele Din Textele De Mai Jos.a Pe Cer, Sunt Vizibile Numeroase Stele. O Parte Dintre Eleau Forma Unei Fâşii Luminoase, Numite Calea-Lactee.Stru
Urgett Am Nevoie Ca Temă La Mate
. Fie Familia De Funcții De Gradul Al Doilea F: RR, F(x)=x²+x+m, Unde Me R. Determinați Valorile Lui În Fiecare Dintre Cazurile: A) Vârful Parabolei Asociat Fun
Poza Cu Raspunsurile De La Final , Ca Mi Le-a Rupt Doamna De Romana? Va Rog Frumos!
6. Menționează, În Două-trei Enunțuri, Tiparul Textual Identificat În Fragmentul De Mai Jos Şi Otrăsătură A Acestuia, Ilustrând-o Cu O Secvență Relevantă:,, Cân
Exercițiu Din Poză,doar Punctele H,i,j,k,l.Vă Rog Am Nevoie De Ajutor! Fără Răspunsuri Inutile Altfel Raport!