RO Study
👤
Urmomqwq
Urmomqwq
08-11-2022
Matematică
a fost răspuns
Calculati :
AJUTOR VA ROG!!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Make A List Of Things That You And Your Closest Friend Have In Common. Puteti Sa Ma Ajutati Cu Tema Asta?Trebuie Sa Fie Gen Ca O Compunere..va Rog Mult De Tot..
Imaginati-va Ca Sunteti Reporterul Unui Post De Radio (scolar).Enumerati Subiectele Pe Care Le Veti Aborda In Reportajele Voastre A Doua Zi Dupa:a)Revelion;b)31
Rombul ABCD Are Perimetrul Egal Cu 64 Cm. Calculati Lungimea Diagonalei (AC) Daca Se Cunoaste M(abc) Egal Cu 60 De Grade
Cum Sa Aduc La Forma Cea Mai Simpla Expresia? (3√6-7)(7+3√6)+(2-√7)la Puterea 2+9√7 Dau Coroana, Numai Ajutați-mă.
Constitutia Din Romania 1923 Enumerati Trei Partide Ce Faceau Parte Din Costitutie .
Dați-mi Vă Rog Exemple De Plante Cu Frunze Fară Pețiol. (un Exemplu).
Imi Spune Cineva Va Rog Cate Un Sinonim Pentru A Insemna In Care Sa Fie Verb Copulativ Si Un Enunt In Care Sa Fie Predicativ. Va Rog!
Buna Ziua, Daca Mi-ati Explica Cum Se Rezolva, V-as Fi Recunoascatoare: f(x)=arcsin(x-2x^2) (doar Ultimul X E La A Doua) f(x)=arccos[(x-3)/(4-2x)] (fractie, X-
DAU COROANA!!!!!! 1.Scrieti 4 Mari Si Lacuri Limitrofe,3 Golfuri Si 2 Stramtori, Toate Sa Fie Din Asia De Vest Si Sud-VEst.!!!!!
Descrie Calitatile Prietenului Tau Utilizind Expresii Plastice