RO Study
👤
Anyway2022
Anyway2022
08-11-2022
Matematică
a fost răspuns
ajutooor!!
Cum se face acest exercițiu ?
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-o Progresie Aritmetică (an)n≥1 Avem A2=7 Si A10=15 Calculării A2008
Daca La Examen Am Scris Ca Recordul Mondial De Viteza A Avut Loc La Berlin Imi Scade2 Puncte Pentru Ca Nu Am Scris Ca La Campionatul Mondial De La Berlin? Totus
Vă Roooog Ajutați-mă! Mâine Am Egzamen La Mate!!!x,y Și Z Sunt Direct Proporționate Cu Numerele 3,5,6. Dacă 3x+2y+z=750, Precizează Valoarea Lui X,y Și Z
Descrierea Camerei De Bucătărie In Limba Germana
Un Obiect Real De Afla In Fata Unei Lentile Divergente, Între Focar Si Dublul Distanței Focale. Imaginea Sa Este: A.virtuala, B.mai Mare Decat Obiectul, C.situa
Daca Cos X = 1/4 , Atunci Sin X = ... Raspunsul Este Rad 15/4 , Dar Mie Imi Trebuie Rezolvarea Completa.
Peste Care Are O Perla
Imagineaza-ti Ca Ti-ai Deschis Un Restaurant Cu Mancare Traditionala Din Cehia In Localitatea Ta. Concepe Un Meniu Pentru Localul Tau! Pleasee Hel
Rezolvati-mi Asta, La Matematica: Un Produs S-a Scumpit Cu 10% Din Pretul Pe Care L-a Avut. Dupa Un Timp Produsul S-a Redus Din Nou Cu 10% Din Noul Pret, Ajunga
Completeaza Enunțul Cu Subiectul Potrivit:.......am Ajuns Cu Bine .a)el Si Familia Lui B) Noi Si Familia Lui C) El Si Voi D) Voi Si Ai Nostri