RO Study
👤
Nicolaedaniel30
Nicolaedaniel30
08-11-2022
Matematică
a fost răspuns
broscuta riri mananca in zilele
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alegeți Răspunsul Corect Este Factor De Mediu Ce Influenţează Creşterea Animalelor a) Clorofila; B) Solul; C) Temperatura
Va Rog Sa Îmi Spuneți Rezolvarea Acestei Probleme dau Coroană
Analizează Substantivele : ciocârlie, Mare,bucată Analizează Pronumele: Voi ,tu,ei,eu,noi,ea,ele,el
Sa Se Scrie:7 Atomi De Hidrogen, 7 Molecule De Hidrogen 3 Atomi De Oxigen,3 Molecule De Oxigen O Molecula De Amoniac Si 3 Molecule De Amoniac. Multumesc!
Care Este Sensul Expresei Bani Dau O Coronita
Un Elev A Aruncat Mingea In Sus,apoi A Prins-o.ce Transformari De Energie Mecanica Au Avut Loc In Timpul Urcarii Si Coboririi Mingii. Da Exemple Analogice. Dau
Salutare! Am Și Eu Nevoie De Rezolvări La Aceste Probleme: 1.Cu Cat Se Intinde Resortul Daca Sistemul Din Figura 2.40 Se Misca Uniform Accelerat? Masele Resort
Va Rog Un Text Scurt De Vreo 5 Sau 6 Randuri In Care Sa Evidentiati Faptul Ca Unii Oameni Isi Fac Prieteni Foarte Repede Iar Altii Altii Deloc.Dau Coroana
Puteti Sa Puneti Propozitiile In Ordine Va Rog... -Comme Ci, Comme Ca. -A Ton Avis, Il Faut Froid Prendre Le Manteau? -Il Fait Du Vent?Il Fait Froid Dehors? -Pl
Imagini Vizuale Din Baltag