RO Study
👤
Ropertoprea
Ropertoprea
07-11-2022
Matematică
a fost răspuns
putin ajutor
nu stiu punct C) și E)
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog, Repede Cele Două Compuneri, Dau Coroană, De 10-12 Rânduri Acum.
Alin Citeste Intr-o Zi Un Sfert Dintr-o Carte. A Doua Zi Mai Citeste Un Sfert Din Ce I-a Ramas, Apoi 2 Pe 3 Din Noul Rest Si Constata Ca Mai Are De Citit 12 Pag
Nummer 3!! (Mathe) Plsssss
Unui Pacient (80 Kg) Cu Soc Cardiogen Trebuie Sa I Se Administreze O Cantitate De Dopamina, La Un Ritm De 5 Micrograme Dopamina/ Kg Corp/ Min. Doza Necesara Se
Stind Ca Simbolurile Marimile Fizice Sunt Cele Utilizate In Manual De Fizica,rezistenta Electrica A Unui Conductor Poate Fi Determinate Cu Ajutorul Formulei
Buna Am De Făcut Un Proiect La Geografie In Care Trebuie Sa Fac O ,,excursie” Gen Trebuie Sa Fac Un Traseu Începând Din Tg. Ocna Și Fără Sa Depășesc Județul Bac
9. Un Triunghi Echilateral Și Un Pătrat Sunt Inscrise In Acelasi Cerc.Stiind Ca Latura Triunghiul Este De 6 Cm, Aflați Latura Patratului
Descoperim Textul Cu Lecturici!Pentru Fiecare Rezolvare Corectă Vei Primi Câte Două Puncte. Succes!Sper Că Ai Citit Cu Atenţie Poezia Trimisă De Andreea. Atunci
Vă Rog Frumos Sa Îmi Spuneți Și Mie Un Răspuns : Menționează Gradul De Comparație Și Felul Adj. Aducativ. Chinuitor De Ridicat
Va Rog Ajutați-mă. DAU COROANA!