RO Study
👤
Ragazanalexmihai
Ragazanalexmihai
07-11-2022
Matematică
a fost răspuns
Doar 3 si 4 !!!!!!!!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dupa Doua Reduceri Succesive De Preturi, Prima De 10% Si A Doua De 20%, Un Obiect Costa 241 500 Lei. a) Care A Fost Pretul Initial Al Obiectului? b) Care A Fos
Un Muncitor A Trebuit Sa Realizeze 140 Piese Pe Luna . Aflati Cate Piese A Realizat Muncitorul Daca A Depasit Norma Cu 5 %
Cum Simplific Expresia: 9! - 8! .
Am Si Eu Nevoie La Civica (nu Am Gasit Aici La Materii Civica) Sa Comentez Citatul: Fara Digul Legilor Libertatea Nu Ar Fi Decat Un Torent Devastator (P.S.imi T
Salut. Trebuie Sa Fac O Compunere Si Nu Am Nici O Idee. Ma Puteti Ajuta Voi ?Redacteaza O Compunre De 80-150 De Cuvinte (10 - 15 Randuri ), In Care Sa Descrii U
Alcatuiti Doua Propoziti In Care Cuvantul " O " Sa Fie Pronume Personal Si Articol Nehotarat !
Un Muncitor A Trebuit Sa Realizeze 140 Piese Pe Luna . Aflati Cate Piese A Realizat Muncitorul Daca A Depasit Norma Cu 5 %
Ajutatima Cu Semnificatia Versurilor :Doar Soareci Tin Soborul/Ungherelor Uitate/Paienjeni Tes Covorul/Uitarii-ntunecate.Din PoeziaNopti De Vara De St.O.Iosif
18 Numeral Fractionar
Descrie In Zece Randuri Un Joc Preferat . In Care sa integrezi 5 neologisme. Descriere Sa Fie De 5 Randuri