RO Study
👤
Camydanymascan
Camydanymascan
07-11-2022
Limba română
a fost răspuns
Apa trece pietrele rămân
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Salut, Imi Explica Si Mie Cineva Cum Se Afla Dva?
Ce Este Acela Un Orbital? Vreau Un Raspuns "ca Pentru Babe" Mersi.
Demonstrati Ca Numarul [tex] 4^{2} ^{n}+ 2^{2} ^{n} ^{+1} +1[/tex] , N∈N,este Pătrat Perfect.Help Urgent
Indicati Antonime Ca Radacini Diferine Pentru Urmatoarele Cuvnite:preznt,accepta,asupra, Batran,curaj Dulce,fals,lacom,ordine,rai,a Iubi,tristete,amarat,vorbare
Media Aritmetica A 2 Nr Este 120. Aflati Nr Stiind Ca Primu Este De 4 Ori Mai Mare Decat A Doilea
Indica Numarul Formulelor De Substante Simple Din Urmatorul Sir: Oxigen O2;sulfura De Hidrogen H2S;cupru CU;sulf S8;acid Sulfuric H2SO4;apa H2O;hidrogen H2;azot
Prin Ce Mijloc Intern De Îmbogățire A Vocabularului S-au Format Cuvintele: Odata, ( Casuta) Fermecata, (drum) Cotit,
Imi Puteti Face Un Dialog In Engleza Care Sa Cuprinda Expresiile : "I Suppose...." , " Definitely" , "Not At All!" , " I'm Not Sure .... " , "Yes,but.
Demostreaza In Enuturi Ca Urmatoarele Cuvinte Au Cel Putin Un Omonim:sol,franc,masa,mila.
Buna!As Vrea Si Eu O Idee Pentru Un Colaj,desen Etc. Cu Tema ,,Gradina Ingerilor''.Vreau Toate Sugestiile Posibile.Multumesc!