alegeto raspunsurile corecte din punct de vedere gramatical : 1. Adresa ....... (pe care / care ) ati comunicat-o este valabila ? 2. Promotia pemtru produsul acesta .....(sa,s-a ) 3. .....(cereti/cere-ti ) drepturile care ti se cuvin. 4.I-am transmis informatiile necesare ....( lui Maria /Mariei ) 5. produsul A este ...... B (este mai superior decat produsul / este superior peodusului ) 6.Va pot ....(oferii /oferi ) alte informatii ? 7. Unul dintre colegii mei ... (va /v-a) reveni cu un apel către dumneavoastră 8. Dumneavoastră trebuie sa urmăriți .....( doar /decat ) următorii pași. 9. Doriți informații despre situația din....( ultimile / ultimele ) zilele ? 10......( din cauza /datorita) ploii mi s-au murdărit pantofii. 11. Dacă vreți ......( ca sa/sa )faceți alta programare va rog sa îmi spuneți la ce ora sunteți disponibil . 12.Nu ...(fi/fii )supărat. 13.Sa .....(completez /complectez ) o sesizare. 14. ....(Ce-i /Ce-s )cu documentele astea aici . 15 . Colegii .....(noștri/nostrii) se vor ocupa de acest aspect 16 .El ....(Ia și i-a)/ (i-a si ia) nota mica pentru ca nu ... arata tema 17. Poți sa ....(vi/vii) pana pa mine ?