RO Study
👤
Alexandruleoca08
Alexandruleoca08
07-11-2022
Matematică
a fost răspuns
ajutor va rog dau coroana
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuiti O Compunere De 15 Randuri Care Sa Folosesti Complementele Circumstantiale Exprimate Prin Partile De Vorbire ::complementul Direct ,complementul Indire
13.Dau Coroana!Urgent!
Calculeaza:23kg+ 48kg=1459kg+2765kg=200g-67g=820g-540g=6×320t=12×65t=72kg:8=84g:4=
Ex 5 Va Rog Repede Dau Coroana Si Multumesc
Elena Rezolva In Primele Trei Saptamani Ale Vacantei De Vara 256 De Probleme.In Primele Doua Saptamani Rezolva 208 Probleme,iar In Ultimele Doua Saptamani 156 D
Punctul C La Cea Cu Tortul, Mulțumesc La 2 C) Eu Am Scris Direct: Într-un Trapez Isoscel Ortodiagonal Înălțimea Este Egală Cu Linia Mijlocie. În Barem Este Folo
Va Rog Ajutati- Ma Cum Pot Sa Rezolv O Problema La Matematica ABC Isoscel |AB| = 5cm Perimetrul Triunghiului ABC= 14cm ,masura. Unghiului A= 30° ,AC=BC= Masura
Ajutor Ex.16!!!Dau Coronitaaa
Măsurati Lungimea Si Latimea Casei Adica Pereti De Jur Împrejur. Eu Am Lungimea Casei De 22metri Si Latimea Casei De 6 Metri. Va Rog Sa Ma Ajutati Urgent Dau
Buna! Maine La Scoala Vor Venii Niste Profesoare De Engleza Din Polonia, Iar Noi Trebuie Sa Cautam Cateva Intrebari In Engleza Despre Polonia. Va Rog Mult Sa Ma