RO Study
👤
111Help111
111Help111
06-11-2022
Chimie
a fost răspuns
...............................
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cate Numere Cuprinse Intre 100 Si 359 Au Cifra Zecilor Si Cifra Unitatilor Consecutive?
Dormi! ... Un Val De Aer Umed Am Adus Cu Mine-n Casă. Tremurând S-a Stins Văpaia Lumânării De Pe Masă, Iar Acuma Numai Ochiul De Jăratic Din Cămin Licăreşte-n U
Vreau Si Io Un Multiplu Al Lui 20 Cuprins Intre 110 Si 240
Îmi Puteți Povesti Pe Scurt Povestea:Tara Din Carton Și Vata ,, De Eugen Ionescu Va Rog
Alcatuieste Enunturi In Care Pronumele/adjectivele Date Sa Indeplineasca Urmatoarele Functii Sintactice: dumnealor-Apozitie In N care-Complement Circumstantial
3 Insusiri Ale Vulpii Din Poezia Cumatra Vulpe
Buna,am Si Eu Nevoie De Un Referat Despre Fluxul Tehnologic Prin Care Trece Graul Pana Ajunge Produs Finit (Faina). Ma Poate Ajuta Cnv? :P
Precizeaza Valorile Lui O In Structurile De Mai Jos Si Alcatuieste Enunturi Cu Alte Trei Valori Morfologice Ale Acestuia: ii Veni O Alta Idee Mai Nastrusnica o
Ma Gândesc La Un Număr. Îl Măresc Cu 13, Apoi Îl Micșorez Cu 15 Si Obțin 23. La Ce Număr M-am Gândit ?
Cate Minute Mai Sunt Pana La Ora 12 La Amiaza Daca Nr Lor Este De 4 Ori Mai Mic Decat Minutele Careau Trecu De La Ora 9 Dimi Pana Acum 15 Minute???