RO Study
👤
Ionik57
Ionik57
06-11-2022
Matematică
a fost răspuns
N-2108-4325=2436 in mersul invers
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Poate Sa-mi Dea Niste Epitete,personificarisau Comparatii Din Poezia Floare Albastra, Stiu Ca Sunt Multe Dar Macar 4-5 Din Fiecare (sa Fie Explicate)
La Ce Schimbari In Viata Oamenilor A Dus Circulatia Monetara?
Buna.Ma Puteti Ajuta Cu Aceste Teste?(sunt In Pozele Atasate La Aceasta Intrebare)Am Nevoie De Ajutor Urgent.La Orice Subiect.Doar Sa Scrieti Numarul Testului,s
Va Rog Frumos 50 De Transformari Sau 25/30 Din N(niutoni); Grade C(celsius) ; Kg ; H(ore) ; S(secunde) ; Submultipli/multiplii Metrului Cub ; submultiplii/multi
Vreau Si Eu 15 Randuri Cu Un Text De Paste !!!! Va Roooooggggg!!!!
Ma Poate Ajuta Cineva Va Rog.O Compunere Cu Titlul"La Padure". Va Multumesc Mult!!:));))
Buna ! As Vrea Sa Ma Ajutati La Cateva Ex. La Matematica !!plizz1)Suma A Trei Numere Intregi Consecutive Este -3.Cel Mai Mic Dintre Cele Trei Numere Este..... .
"Un An De antrenamente Dificile Si Viata Claustrata In Menajerie Pentru Doar 10 Minute De Spectacol. Este Soarta Leilor, Tigrilor, Ursilor Camilelor, Leilor De
Demonstrati Ca Daca Nr. Naturale Nenule X,y,x2,y2 Formează O Propportie, Atunci X=y.
Povesteste Intr-o Compunete De 10-15 Randuri, O Intamplare In Care, Fiind Implicat Imt-o Situatie Dificila, Ai Reusit Sa Invingi Greutatile Si Sa Iesi Victorios