RO Study
👤
Mastersgraphs
Mastersgraphs
05-11-2022
Matematică
a fost răspuns
am nevoie de răspuns va rog
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De Ajutor La Câteva Exerciții La Chimie. Am De Făcut Totul FĂRĂ 15 Până La 23. Răspundeți La Cât Mai Multe, Chiar Daca Stiti Doar 1 Sau 2, Va Rog Tot
.......................
3) Valeriu Cristea Apreciază Că, Într-o Carte Autobiografică, Atitudinile Morale Obli- Gatorii Sunt: Respectul Pentru Adevăr, Sinceritatea Confidențelor Făcute
14 Alcătuieşte Enunțuri După Următoarele Scheme. Foloseşte Cuvinte De Legătură. S+a+v A+s Ev+a V+s + A +a+s+s
Alc Text Cu Dialog :devo Pe Marte Idee : Poza
In Figura Alăturată Este Reprezentat Triunghiul Dreptunghic ABC, Cu 30°. Bisectoarea BD A Unghiului ABC intersectează Latura AC În Punctul D, Iar AD= 4 Cm. Lung
8. Un Petrolier De 50. 000 T Poate Atinge Viteza De 17,1 Noduri. Știind Că Un Nod Este Viteza Unei Nave Ce Parcurge Distanța De O Milă Marină (1852 M) În Timp D
Selectati Secvențe Care Surprind Cele 2 Planuri Temporale Al Cadrului Respectiv Al Evenimentelor Narate. Hanu Ancuței
6. Calculează Câte Numere Naturale Sunt Între: A) 0² Şi 1²: F) 5² Şi 6². B) 1² Şi 2²; C) 2² Şi 3²; D) 3² Şi 4²; E) 4² Şi 5²; Se Poate Trage Concluzia Că Între D
Se Dă Un Număr Natural N. Afișați În Ordine Primele N Numere Naturale Descrescătoare Nenule În Pseudocod.