RO Study
👤
Anonimu69
Anonimu69
05-11-2022
Limba română
a fost răspuns
care sunt valorile maghiarilor
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Mult! Precizează Ce Parte De Vorbire Și Ce Parte De Propoziție Este Cuvântul Tânăr Înexemplele Date:a. Un Tânăr Harnic A Curățat Pomii De Crengi Uscate.
63. Ionel A Cumpărat De La Filatelie În Trei Zile Difer2, 3 Şi Respectiv 5 Timbre.Câte Tinibre A Cumpărat În Total Lonel?64. Un Elev Cumpără De La Librărie 1 Cr
Am Cântărit Cu Ajutorul Unei Cuburi De Aceeași Mărime O Portocală Și Un Grepfrut Câte Cuburi Cântărește Fiecare Fruct Care Este Mai Ușor Aranjează Cele Două Fru
Câtul A Două Numere Este 4 Iar Diferența Lor Este 36 Află Cele Două Numere. Prin Reprezentare Grafică
De Ziua Lui Mircea Își Dorește De Ziua Lui Mircea Își Dorește Un Calculator Știind Că Mătușa Elena Ia Oferit 200 RON Dar Ce Înseamnă Cu 15 RON Mai Mult Decât Su
1. Numește Personajele Care Apar În Text Și Scrie Câte O Trăsătură Pentru Fiecare.2. Transcrie, Din Textul Dat, Un Cuvânt Care Indică Timpul Acțiunii Şi Un Cuvâ
Se Considera Numerele Reale A=(1/3+1/2+4/5)*30 Și B=(3/√27-8/√12+5/√75)÷√3/12 Calculați (√a+b)^2020 îmi Trebuie Urgent Va Rog Frumos! Va Rog Frumos Urgent
Află Cel Mai Mare Număr De Trei Cifre Care Împărțit La 5 Da Restul 4
Alcatuieste Un Enunt In Care Substanticul Jucarii Sa Aiba Functie De Sintactica De Atribut Substantival Genitival
Am Nevoie De Cinci Rezumate In Engleză De La 5 Cărți Care Sunt In Engleză .Va Rog Îmi Trebuie Pana Pe 14 Septembrie .Dau Ce Vreți Coroana ,inima Ce Vreți