RO Study
👤
Ciobby23
Ciobby23
05-11-2022
Matematică
a fost răspuns
5. Află numărul necunoscut
a)? = 84-8:
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Conductor Cu Masa De 10g Si Lungimea De 10cm Situat Pe O Suprafata Orizontala Izolatoare Este Parcurs De Un Curent Electric Cu Intensitatea De 2A.Conductorul
Da Un Exemplu De Situatie In Care Ai Dovedit Ca Esti Un Copil Binecrescut.
Cum Se Numeste Rapa In Care Au Fost Gasite Osemintele Lui Nechifor Lipan?
Lectia:ecuatia De Forma X^2=a,unde A Apartine QEX:determinat X Apartine R Astfel Incat 34+15(x+3)^2=(-13)^2
Imi Spuneti Si Mie Ce Val.gramaticala Pot Avea Cuv:la; Poarta; Ai.Imi Puteti Da Si Exemple La Fiecare Val Gramaticala?MULTUMESC!
Hey .. Am Nevoie De Ajutor Fft Rapid !! Aratati Ca Valoarea Raportului Este Un Nr Nat Pt Orice N Nr Natural: N La A 4a+n La A3a-n La A 2a +n -2 Supra M La A 3a
Un Cerc Are Lungimea Diagonalei = 10 Cm . Lungimea Cercului = ?
Un Automobil A Parcurs un Drum In Trei Zile : In Prima Zi 35% Din Drum Iar In A Doua Zi a Parcurs 20% Din Distanta Ramasa iar In A Treia Zi Restul De 104 Km
Construiti Triunghiul DEF Cu M(<D) =90 De Grade Si Apoi Stabileste Valoarea De Adevara) Cos E=DE \ EFb) Tg F =DF SUPA DE c)sinF =DF \EFd)ctg E=DE \DFe)sin E
Trei Copii Au Impreuna 216 Timbre.cate Timbre Are Fiecare Daca Primul Are De Trei Ori Mai Mule Decat Ceilalti Doi La Un Loc Iar Al Treilea Are Cu 20 Mai Multe D