RO Study
👤
HealthyMind
HealthyMind
05-11-2022
Matematică
a fost răspuns
Va rog ajutor! Am nevoie urgent!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Redactează Un Text Narativ De O Pagină În Care Să Povestești O Întâmplare Amuzantă, Reală Sau Inventată De Tine, Bazată Pe O Încurcătură Legată De Numere Sau Nu
Transcrie Enunțurile Pe Caiet Şi Scrie A (adevărat) Sau F (fals): Paralelipipedul Are 6 Feţe În Formă De Dreptunghi, 12 Muchii Şi 8 Vârfuri. Sfera Are 2 Baze Şi
Găsiți Pentru Fiecare Dintre Cele 3 Personaje Câte O Replică Relevantă Și Trăsături Importante :vârstă , Pasiuni , Comportament , Atitudine.Text: Vrem Să Vă Dăr
Găsiți Pentru Fiecare Dintre Cele 3 Personaje Câte O Replică Relevantă Și Trăsături Importante :vârstă , Pasiuni , Comportament , Atitudine.Text: Vrem Să Vă Dăr
Ituația Descrisă. Paraşutist. Activitate Interdisciplinarǎ Studiază Cu Atenție Desenul De Mai Jos Şi Răspunde Următoarelor Cerinţe: 1. Identifică Fenomenele Fiz
1. Put The Verbs In Brackets In The Right Tense And Voice. A. When I B. They C. The President D. Where I E. They F. She (see) Him, I Wanted To Go. (like) Fruit.
Aerul Este Un Amestec Ce Contine 79% Azot Si 21% Oxigen In Procente De Volum. 7,054 • 6,022•10*23 Molecule De Azot Se Gasesc In: a) 100l Aer b)200l Aer c)300l
1. În Triunghiul Ascuțitunghic ABC Construim Înălțimea AD, D = BC Şi Bisectoarea BE, E = AC. Dacă ADOBE = {F}, Arătați Că AF> FD. (repede Va Rog! Multumesc❤)
Iectul Al III-lea (10 Punct == Ă Numărul Abcdef, Unde Ab = 8 X 9, Cd=ab - 38, Feste Cel Mai Mare Număr Par De - Reprezintă Cifre Impare Diferite. Câte Numere Se
Cutaţi Despre Mesajul Acestui Text Prin Jocul Declar Lumii Întregi Că. Textul Mă Învață Să... Înțeleg Că Nu Trebuie Să... Voi Ține Cont De... Imi Dau Seama Că..