RO Study
👤
Vladutdeftery18
Vladutdeftery18
05-11-2022
Matematică
a fost răspuns
Pls am nevoie în 10 min va rog
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rolul Virgulei In Secventa "Si Eu Te Iubesc, Petru."
Rolul Posibil Al Ficțiunii In Dezvoltarea Unei Personalități. Am Nevoie De Un Răspuns Cat Mai Repede!!!!!!!
Imi Puteti Oferi Niste Formule De Adresare,inceput,cuprins Si Incheiere Pentru Compunerea Narativa La Evaluarea Nationala?
Va Rog Să Mă Ajutați Cu 5 Cuvinte Derivate Și Cu Precizarea Modului De Formare Din Acest Text ...știu Că E Vacanță , Dar Vă Rog Să Mă Ajutați ,ofer Coroniță
Am La Supunctul Partu Asa "4. Ce Rol Are Formula Initiala" Din Textul Praslea Cel Voinic Si Merele De Aur
În Fraza- "O Muzica Nevăzută Începu Sa Cânte Numaidecât", Cuvântul "nevazuta" Este Adjectiv Sau Adverb
(1-radical Din 2- Radical Din 3 )-2(6 Supra Radical Din 6- 2 Supra Radical Din 2- 3 Supra Radical Din 3. Stiu Ca Rezultatul Este 6, Dar Vreau Sa Imi Arate Cinev
Se Considera Functiile : F:R-->R, F(x)=x-3 Si G:R-->R, G(x)=-3x+5 Calculati Aria Triunghiului Determinat De Reprezentarile Grafice Ale Celor Doua Functii
Calculați Suma Nr Numerelor Naturale De 3 Cifre Care Împărțite La 12 Dau Restul 7
Nr X Și Y Sunt Direct Proporționale Cu Nr 3;4 . Determinați Cele Doua Ne Știind Ca Y Este Cu 14 Mai Mare Decât X