RO Study
👤
Monapaun5
Monapaun5
04-11-2022
Matematică
a fost răspuns
2 și 3 CAT SE POATE DE REPEDEEE
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Completează Spațile Punctuate:
M Este Mijlocul Laturii DE A Unui Triunghi DEF. Demonstreaza Ca Daca DM=MF Atunci DF _|_ EFVaaa Roog Muult Am Nevoie Urgent
Asta Este Def La Nr Irationale?
5. În Figura Alăturată Este Reprezentat Rombul ABCD, Cu AB = 20 Cm şi KABC= 120°. Punctele E, F, G Şi H Sunt Mijloacele Laturilor AB, BC, CD, Respectiv AD. Aria
Heidi A Răsturnat Călimară Pe Caietul De Matematică Al Clarei Află Numerele Scrise Sub Pe Tele De Cerneală: 36-18:a=30,45+5×a=50,a-882+96=103.
Într-o Urnă Sunt 8 Bile Roșii, 12 Bile Albe Si 16 Bile Negre. Se Extrage O Bila Din Urnă, Fără A Se Vedea Culoarea Sa. Probabilitatea Ca Bila Extrasa Sa Nu Fie
Am Si Eu Nevoie De Un Corector Care Sa Imi Verifice Daca Am Scris Corect Gramatical In Engleza.https://docs.google.com/document/d/1NFipIK4afgJKG-DxTz3U0gRTzlf5z
Intr-o Progresie Geometrica Formata Din Numere Reale,avem B2006b2007b2008=27.Determinati B2007
ABCD Trapez Dreptunghic AB Paralel CD Unghiul A Egal Cu Unghiul D Egal Cu 90 De Grade Unghiul C Egal 60 De Grade BD Perpendicular Pe BC AB Egal 12 Cm Să Se Calc
Date Despre Ionel Teodoreanu Va Rog Și Operele Lui Dau Coroană Va Rog Frumos Dau Puncte Și Coroană