RO Study
👤
Conturisamp5
Conturisamp5
04-11-2022
Engleza
a fost răspuns
ajutati ma plsss urgent ca iau 2
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna doream sa va intreb daca ''aceste'' este Atribut Din structura ''aceste Cuvinte''.Ce fel ?
Ce Este Fractia Echivalenta?
Va Rog Frumos Faceti-mi Si Mie Problema Asta Cap Coada Ca Sa Iau Si Eu Un 10 La Info :DTrebuie inregistrate Datele A N Concurenti La Un Concurs De Gimnastica.
Imagineaza-ti Ca Te Afli , Alaturi De Un Prieten, Pe O Insula A Carei Natura Este Salbatica Dar Plina De Splendoare . Povesteste , Imbinand Modurile De Expunere
"traim Atatea Vieti Cate Carti Citim" Gen Fiecare Carte Are O Poveste Si Noi Traim Prin Cartea Respectiva. Ce Sa Scriu?
Vreau Si Eu O Propozitie Cu Cuvantul Duioasa...nu Imi Vine Nici O Idee Acum
A) Daca Nucile Dintr-un Sac Le Numaram Cate 4,cate5,cate6,cate 7 Raman De Fiecare Data 3 Nuci .Daca Le Inumaram Cate 9nu Mai Ramane In Sac Nici O Nuca.cate Nuci
Alcatuiti O Fraza In Care Propozitiile Atributive Sa Aiba Ca Element Regent Un Substantiv Articulat Precedat De Prepozitie. Ma Ajutati, Va Rog?
Imi Puteti Spune Cum Se Rezolva Problema Suma A Trei Numetre Este 112 .Al Doilea Numar Este Cu 11 Mai Mic Decat Primul,iar Al Treilea Cu 2 Mai Mare Decat Al Doi
Ce Parte De Vorbire Este "al". Si Functia Sintactica A Cuvintelor: Poporului, Care, Crud, Nelegiuirile Din Secventa: A Ramas In Memoria Poporului Ca Un Domn Car