RO Study
👤
Mariacolumbean6
Mariacolumbean6
03-11-2022
Limba română
a fost răspuns
URGENT!!!!DAU COROANA
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1)Care Sunt Elementele Orizontului Apropiat? 2)La Ce Folosesc Hărţile? 3)Ce Ţări Sunt Vecine Cu Republica Moldova? 4)Care Sunt Formele De Relief Caracteristice
3.1. Citeşte Cu Atenție Textul Propus, Subliniind Termenii Utilizați Gre- L Şit. În Spațiul Rezervat Indică Varianta Corectă A Acestor Termeni.Muncitorii Salari
Cum Se Numără Asimptetole? Daca Am, De Ex, Asimptota Orizontala Y=1 Si La Plus Si La Minus Infinit Atunci Zic Ca Sunt 2 Asimptote Sau E Doar Una? Sau Daca Am As
Salut.Am Avut Un Vis Foarte Dubios, Să Vi-l Povestesc.Deci Eram La Mine In Spatele Blocului Am O Parcare Și O Școală.Im Acel Vis Scoala Era Groapa De Gunoi Si P
Buna Ma Poate Ajuta Cineva Cu Testu La Chimie De Clasa 8 La Tema ,,Apa Si Solutiile” Din Caietul Cela Va Rog Mul Dau Coronita
PART 4 LES 1. Fill In With The Missing Letters. Translate The Words. 1. P_ay O__do_rs - 2. Go O T__ Se_s__e - _o - 3. S_nba__e On Th_ _ea_h - 4. Sw_m In _he I_
Cum Se Numără Asimptetole? Daca Am, De Ex, Asimptota Orizontala Y=1 Si La Plus Si La Minus Infinit Atunci Zic Ca Sunt 2 Asimptote Sau E Doar Una? Sau Daca Am As
H .4. Conjugati Urmatorul Verb La Indicativ Imperfect: = A Împodobi -Orme ornavi, Ornatum ormare
Identifică Motivul Semnării De Către Împăratul Domițian A Păcii Cu Decebal. Menționează Prevederile Tratatului De Pace Semnat În Anul 89 Între Romani Şi Geto-da
8 Activitate În Grup. Discutaţi Unul Dintre Subiectele De Mai Jos. 1. Odihna Nu Presupune Totala Suspendare A Activităților Mentale. 2. Nu Te Poți Odihni După O