RO Study
👤
Elviracostea99
Elviracostea99
03-11-2022
Matematică
a fost răspuns
EXERCITIUL 3 URGENTTT
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Cu Cifre Romane Numerele De La 40 La 60 Din 2 In 2. De La 600 La 700 Din 20 In 20 Scrie Cate Doua Nr De 3 Cifre Care Se Pot Forma Cu Cifrele Romane
Aplicați Tehnica 6de Ce? Limba Este Cel Mai Important Mijloc De Comunicare... Ajutatima DAU COROANA
Ce E Ne Ofera Natura?
Un Dreptunghi Are Lățimea Se 5 M Și Lungimea Mai Mare De 6 Ori De Cat Lățimea. Calculat Perimetrul Dreptunghiului.
Calculati Coordonate Ale: Cicago,Brazilia,Cambera Chirhasa,Minsc...urgent Va Rog Mult,am Pe Miine Tema Si Nu Am Pe Ce Calcula(nu-mi Gasesc Atlasul)ajutor..!!
Sinonime Neologice : Amănunt , Belşug , Burlac , Cinste , Călătorie , Ceas , Cerere , Crăpătură ..:)
Apolodor ,in Drumul Lui Spre Labrador ,a Ajuns :in Cartierul Vostru,la Film,la Ştrand ,la Şcoala ,in Metrou ,la Munte.alege Una Dintre Aceste Situații Şi ,pe B
Suma A Doua Nr Naturale Este 130 .Unul Dintre Numere Este 25 Ori Mai Mic Celalalt Aflati Nr Mai Mic
Using The Verb In Parentheses,fill In The Blanks Either With If I +the Past Tense Or With The -ing Form Of The Verb. 1.I Have An Appointment Tpday. Would You Mi
Imagineazati Un Dialog Cu Personajul Tau Preferat Di In Care Sa Contina 4 Cuvite Cu Diftong 2 Cu Triftong Si Trei Cu Hait. Va Rog Frumossss! Dau Cotoana!