RO Study
👤
Dianaani788
Dianaani788
03-11-2022
Matematică
a fost răspuns
Oare îmi puteți face ex 6,7,8??
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cate Centigrame Sunt In 60 Dg Si 40 Mg?
Functia Sintactica A Cuvintelor :"una, Dintre Subspeciile" Din:cainele Este Jna Dintre Subspeciile Lupului Cenusiu
Vreau O Propozitie Dezvoltata Dupa SchemaP.S.+P+S Substantiv+adjectiv+pronumeP.S.=parte Secundara P=predicat S=subiect
Buna As Dori O Compunere Narativa Cu Substantive Comune,proprii, Predicate Verbale Nominale Si Numerale De 10-12 Randuri. Va Rog Mult
Dati Exemple Prin Ce Poate Fi Exprimat Complementul Circumstantial De Mod(prin Exemple Ma Refer La Propoziti Intregi In Care Sa Subliniati Complementul De Mod S
Referat Scurt Despre Cultura Si Civilizatia Romană, Repede Va Rog Trebuie Sa Fiu La Scoala In 30 De Min !
O Propozitie In Care George Sa Fie Parte Secundara.
URGENT! Nu Mai Am Puncte ! Asa Ca Va Rog Sa Imi Rezolvati Aceste Probleme Pe Rand! Merci!!1)In Cat Timp Se Umple Un Bazin Sub Forma De Paralelipiped Dreptunghic
Construiti Cate O Propozitie In Care Sa Existe Complemente Indirecte Exprimate Prin Substantive, Pronume Si Numerale Insotite De Prepozitiile Cerute La Cazurile
Va Roog! Explica In 5 Randuri Semnifictia Fragmentului: '' A! Irezistibila Milogeala Prieteneasca! Zice Costica; Ce Bine Sti Tu Sa Poruncesti! Aide! Sa-ti Fac H