RO Study
👤
Shad0wf1ghter
Shad0wf1ghter
03-11-2022
Fizică
a fost răspuns
repedw va rog mult100000000
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Formuleaza Propozitii Despre Iarna , Sarbatori Vacanta In Care Sa Folosesti Si Cuvintele ,, Sa '' Sau ,, S-a ''
Atientie Imi Trebuie Imediat....Alcatueste Cite O Propozitie Care Sa Indeplinesca Urmatoarele Cerinte a.dezvoltata,negativa,enuntiativa Optativa b,dezvoltata,ne
Din 46 Metri Din Panza Se Confenctioneaza 8 Ceasafuri Si Cateva Fete De Perna. Stiind Ca Pentru Un Cearsaf Se Folosesc 4 Metri De Panza, Iar Pentru O Fata De Pe
1. Stiind Ca Suma Dintre Un Nr Nat Si Dublul Sau Este 459, Determinati Nr 2. Fie Nr 48ab Cu Bara Deasupra. Cate Astfel De Nr Se Divid Cu 5? Dar Cu10? 3. Determi
O Propozitie Cu Vecie Inseamna Vesnicie
A= 3 Radical Din 5b= 2 Radical Din 11calculati Media Aritmetica Si Geometricava Rog Frumos Sa Ma Ajutati Sa Rezolv Acest Exercitiu Ca Maine Am Teza Si Nu Stiu C
Denumirea Carui Vulcan Din Africa Se Traduce Din Limba Aborigenilor Ca ''Munte Sclipitor''merci Mult))
O Propozitie In Care Cuvantul Si Sa Fie Folosit Cu Alt Valoare Morfologica Decat Conjunctie
Va Rog Ma Ajutati??use Simple Present Or Present Continuous In The Following Sentences:1) Water (boil) At 100 Degrees Celsius.2) My Sister (not Work ) At The Mo
Daca Din Triplu Unui Numar Scadem Dublu Acestuia, Obtinem ?cine Ma Poate Ajuta ?multumesc !