RO Study
👤
Marya927
Marya927
03-11-2022
Matematică
a fost răspuns
2 la puterea 2018 va rog din suflet.
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Explicati Semnificația Versului: "frumosule De Catifea Solară?" Din Strofa: 'Fluture Tu Pe Unde Prin Perdea Putusi Intra-n Chilia Mea Ce Știri Mi-aduci Din Prim
Precizati Care Element Al Multimii |-3 , 2 ,3 } Ne Este Solutie A Ecuatiei 2x La A 2 -1 =17 , X Apartine Numerelor Reale
La O Gradinita S-a Adus O Cantitate De Lapte .La Micul Dejun S-a Consumat 1/3 Din Cantitate ,iar Cu 2/3 Din Rest S-au Preparat Prajituri.Daca Ai Ramas 8 Litri ,
140+30% care Este Răspunsul? Îl Vreau Urgent!!
Legea De Compozitie x*y=3xy-3x-3y+a va Rog Cu Tot Cu Rezolvare
Alcatuiti Propozitii In Care Numeralele Fractionare Jumatate Si Optime Sa Indeplineasca Pe Rand Urmatoarele Functii Sintactice: Subiect,Complement Direct,Nume
Faceţi Interpretarea Următoarei Doine Şi Demonstraţi Că Face Parte Din Genul Liric: Frunză Verde Si-un Dudău, Doamne,mult Mi-i Traiul Greu; Mu
Care Fractie E Mai Mare? 1326169 Pe 1734221 1734221 Pe 1938247
La Raci Si Insecte Are Loc Napirlirea,fiindca a)exoscheletul Cu Timpul Se Deterioreaza Si Trebuie Schimbat b)exoscheletul Are Functie De Camuflare Si Trebuie Sc
Aflati Aria Triunghiului Determinat De Graficul Functiei F(x)=2x+3 Si Axele De Coordonate Si Distanta De La Origine Si Graficul Functiei