RO Study
👤
AndreiDulce6095
AndreiDulce6095
03-11-2022
Limba română
a fost răspuns
Îmi poate spune cineva acum.
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog Rezolvaţi Urgent!!! La Aratul Pământului Un Tractor A Consumat 50 Kg De Motorină. Să Se Determine Lucrul Util Efectuat, Dacă Randamentul Motorului Este D
Care E Rezolvarea Problemei In280de Saci Sunt 2250kg De Orez Mai Mult Decitin230de Saci.cit Orezeste Intr-un Sac?
Text La Bunici In Ograda Cu Interjectii
Vreau Si Eu Un Desen De Paste..nu De Pe Net Ca Trebuie Pentru Un Concurs Si Nu Stiu Ce Sa Fac..va Rog..
Intr- O Cutir Erau 23 Bile Rosii Si 17 Albe .s-au Mai Adus 75 De Bile Rosii Si Albe .care Este Numarul Maxim De Bile Rosii Respectiv Albevcare Se Pot Afla In Cu
Subliniaza Verbul A Fi Din Comunicarile De Mai Jos Si Scrie ,in Dreptunghi ,cum Se Pronunta.In Curte ,era Multa Zapada.
1.Celulele Plantelor: a.majoritatea Se Vad Cu Ochiul Liber b.sunt Legate Intre Ele c.au Aceleasi Forme d.indeplinesc Aceleasi Functii 2.Celula Vegetala Contine:
Diferenta A Doua Numere Este 36.Dublul Numarului Mai Mic Este Cu 6 Mai Mare Decat Celalalt Numar.Afla Cele Doua Numere, Tinand Cont Ca Diferenta Este Partea In
Care Este Capitala Mexicului?
Rezolvati Ecuatiile Desfasurat: 2 X Y+1,7=35 3 X Y -18,25=13,89 9,56-5Y+3,4=5,002 1,6xY-3,3=1,5 2,1xY-32,1=9,6 2,3-0,3xY=0,8 x = ESTE SEMNUL IMULTIRII Y =