RO Study
👤
Palencsarbianca
Palencsarbianca
02-11-2022
Matematică
a fost răspuns
√432 =
...............
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog Să Ma Ajutati 1.Aditia Clorului La Pentena2.Aditia HCl La Propină3.Aditia H Acetic La Propenă
Bunica Mea Are 8 Covrigi,eu Cu 4 Mai Mulți,iar Bunicul Cu 3 Ori Mai Putini Decât Mine. Câți Covrigi Are Bunicul?
Dc Monarhii Vecini Cereau De La Boieri Tarilor Romane Sa Confirme Omagiile De Vasalitate?
Cine Crezi Că Ar Putea Organiza Un Eveniment Pentru 1 Martie 24 Ianuarie Crăciun Dau Coroana
Am Primit O Provocare De La Prietena Mea . Cât Fac 1×1+0+2÷2=? . Stiu Că Este Ușoară Dar Provocarea Este Să Fac Pe Cineva Să Raspundă.
Fie O Operație De Scădere Dacă Adunăm Descăzutul Scăzătorul Și Diferența Obținem 672 Descăzutul Este Egal Cu Numărul
Transcrie Urmatoarele Enunturi In Caiet.Incercuieste Adevarat Sau Fals,justificand Alegerea Cu Secvente Din Text:a)Calatoria La Bucuresti Are Loc In Data De 10
Suma A Doua Numere Este 180 Iar Numarul Mai Muc Este Un Sfert Din Diferenta Lor Afla Numerele
De Cate Ori Este Mai Mare Produsul Numerelor 123 Si 15 Decat Produsul 108 Di 12
13.Completează Spatiile Libere Din Enunțurile De Mai Jos Cu Formele Potrivite Ale Pronumelui Relativ Care: 1.Bărbatul.............................copii Sunt Stu